SSV De Kleine Wereld Niekerk

Schietsportvereniging

S

chietsportvereniging “De Kleine Wereld” is opgericht in 1994 door een aantal mensen met een grote belangstelling voor de schietsport. Het aantal leden varieert en is op dit moment ongeveer 90. De vereniging bestaat zowel uit heren als dames en vertegenwoordigd alle leeftijdscategorieën. Vanzelfsprekend is de vereniging aangesloten bij de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie). De KNSA telt meer dan 40000 geregistreerde sportschutters.

Doel

Doelstelling van de vereniging is om op een leuke en ontspannen manier de ‘’spannende” schietsport te beleven. Voor de jeugd (onder 18) is er de mogelijkheid om te schieten met luchtdrukwapens. Op de vereniging zijn luchtdrukwapens beschikbaar. Voor volwassenen is de baan geopend op woensdag‐ en donderdagavond van 19:00 – 22:00 uur en op de zaterdagmiddag van 14:00 – 17:00 uur. Voor de jeugd is de baan ook op zaterdag geopend.

Locatie

Café de Halte te Niekerk is de thuisbasis van SSV De Kleine Wereld. De vereniging huurt daar de schietbanen. De vier schietbanen zijn gekeurd door het Ministerie van Defensie en geschikt voor KNSA disciplines KKG, KKK, KKP, KKR, GKG, GKK, GKP en GKR. De schietschijven zijn elektronisch te bedienen op 10, 12 en 25 meter afstand.

Kennismaken

Wilt u kennismaken met deze relatief onbekende tak van de sport, dan kunt u contact opnemen
met de voorzitter welke te bereiken is via de website van ssv de kleine wereld.  Na een afspraak
kunt u onder begeleiding van een instructeur vrijblijvend kennismaken met onze vereniging.
Tijdens de kennismaking krijgt u dan van ons verdere informatie welke van toepassing is om lid
te worden van onze vereniging. Voor verdere info kunt u te allen tijde contact met ons opnemen,
of neem eens een kijkje op onze website www.ssvdekleinewereld.nl

Contact

Voorzitter: www.ssvdekleinewereld.nl