Paasbrunch

Geniet dit voorjaar op eerste paasdag van een feestelijke paasbrunch voor het hele gezin. Met op het menu; gekookt eitjes, Groningse mosterdsoep, heerlijke belegde broodjes, bourgondische kroketten, huzarensalade, yoghurt, kwark en overige heerlijkheden. Daarnaast serveren we koffie, thee, melk en jus d orange.

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@dehalteniekerk.nl of door te bellen naar 0594-502969.

Erwin de Vries en de Zunderlingen

De zanger en liedjesschrijver Erwin de Vries staat al 25 jaar op het podium met zijn Groningse liedjes.Zondag 24 april komt hij met zijn band de Zunderlingen naar de Halte voor een concert.

Kaarten te koop bij de Halte of te reserveren door een mail te sturen naar info@dehalteniekerk.nl of te bellen naar 0594-502969.

Hollandseavond-deHalte

Hollandse avond

Op zaterdag 14 mei weer terug van weggeweest een oergezellige Hollandse avond. Zing en dans mee met optredens van Henk Wijngaard, Danique, Harten 10 en      Lytse Hille

Kaarten te koop bij de Halte of te reserveren door een mail te sturen naar info@dehalteniekerk.nl of te bellen naar 0594-502969.

dehalte-motortoertocht-amco

Amco motortoertocht

De feestweek start niet zonder de motortoertocht georganiseerd door Amco de motorclub van Niekerk, Oldekerk en Faan. Meer informatie volgt.

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@dehalteniekerk.nl of door te bellen naar 0594-502969.

Viswedstrijd

Op zaterdag 20 augustus vroeg in de ochtend organiseert Visclub H.V. Nooitgedacht een viswedstrijd voor zijn leden.

dehalte-dance-event

Dance Event

In de feestweek op donderdag 25 augustus gooit de halte haar zalen open voor een dance event met verschillende dance stijlen muziek.

jaarmarkt-rick-folkers

Jaarmarkt live

Zaterdagmiddag tijdens de jaarmarkt vanaf 15:00 uur live optredens van Bertus Sipma en Rick Folkerts

dj-pelle-dehalte-jaarmarkt

DJ Pelle

Als afsluiter van feestweek 2022 DJ Pelle en de simpel entertainment discoshow.

CCR-revival-dehalte

CCR Revival Band

CCR-Revival is dé Nederlandse Rock & Roll formatie welke de nummers van Creedence Clearwater Revival & John Fogerty op diverse podia, groot en klein, in binnen en buitenland, op unieke wijze tot een energieke en originele show weet neer te zetten.