Het-foute-feest-dehalte-Niekerk

Het Foute Feest

Bereid je voor op een avond vol plezier en absurditeit, waarbij niets te gek is. Trek je meest belachelijke outfit uit de kast en kom naar ons Foute Feest. DJ Pelle zal zorgen voor opzwepende muziek, van foute classics tot de nieuwste dance hits. Het maakt niet uit of je nu houdt van disco, rock of techno – we hebben voor elk wat wils. Dus vergeet je zorgen, kom uit je comfortzone en geniet van een onvergetelijke avond op ons Fout Feest

Haj-dat-weer-dehalte-niekerk

Haj dat weer

Drie jongens uit Peize hebben zich verenigd in de band genaamd “Hajdatweer”, die zich toelegt op het spelen van boerenrock met snerpende gitaren en volle kracht vooruit. Deze nieuwe sensatie in de boerenrockscene speelt voornamelijk covers van bekende bands zoals Normaal en Jovink en de Voederbietels, die vooral bekend zijn bij liefhebbers van dit genre. Om hun vaardigheden te verbeteren, hebben ze les gekregen van de Høksons, een ervaren boerenrockband uit Ter Apel. De Høksons hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en zagen potentie in de jonge muzikanten uit Peize.