Pre-Feestweekparty

Om alvast in de stemming te komen organiseert de halte m.m.v pertyband Sunshine een Pre-Feestweekparty op vrijdag 19 augustus!!. Sunshine is een 4 koppige band met jarenlange ervaring in de muziekwereld. De muziekanten beleven aan elk optreden veel plezier en doen er alles aan om hun publiek uit zijn dak te laten gaan.

Viswedstrijd

Op zaterdag 20 augustus organiseert Visclub H.V.Nooitgedacht een viswedstrijd voor zijn leden. Vertrek is op 05:30 uur. Er wort gevist in het Noordhorner Tolhek zuidkant, Briltil, Enumatil en Niekerkerdiep.

Inschrijven vanaf 5:00 uur in de Halte. Vertrek 05:30 uur.

Amco motortoertocht

De feestweek start niet zonder de motortoertocht georganiseerd door Amco de auto/motorclub van Niekerk, Oldekerk en Faan.

Inschrijven en vertrek tussen 09:30uur en 11:00 uur.

Pub Quiz

Op zondag 21 augustus een Pub Quiz met naast de gewone rondes ook diverse vragen over de dorpen Niekerk, Oldekerk en Faan.

Opgeven per team (max. 4 deelnemers) kan door een mail te sturen naar info@dehalteniekerk.nl of door te bellen naar 0594-502969.

Karaoke Café

Het café wordt op dinsdag 23 augustus omgetoverd tot een Kaaoke Café m.m.v. Swing Karaoke. Zij hebben meer dan 2800 titels in hun bestand. Er zit vast iets tussen voor jou. Zingt er even iemand niet, dan zingt zanger en presentator Bertus zelf even een nummertje.

Double party

Donderdag 25 augustus zal vanaf 16.00 uur (bij goed weer op het terras) er een optreden zijn van zang duo double party. Arjen en Manuela zal met hun uiteenlopende repertoire de juiste snaar zeker weten te vinden.

Rock and Roll

Donderdag 25 augustus Rock & roll met de band Hayfever Het drietal brengt een ode aan de swingende jaren ’50 Rock & Roll en hippe jaren ’60 beat muziek. Van Memphis Tennessee tot Liverpool! Dit zorgt voor een gevarieerd repertoire waarbij de grootste hits worden gespeeld die herkenbaar zijn voor iedereen.
Liedjes van Elvis Presley, Chuck Berry, The Beatles, The Rolling Stones, CCR en nog veel meer passeren de revue.

jaarmarkt-rick-folkers

Jaarmarkt live

Zaterdagmiddag tijdens de jaarmarkt vanaf 15:00 uur live optredens van Bertus Sipma en Rick Folkerts

dj-pelle-dehalte-jaarmarkt

DJ Pelle

Als afsluiter van feestweek 2022 DJ Pelle en de simpel entertainment discoshow.

CCR-revival-dehalte

CCR Revival Band

CCR-Revival is dé Nederlandse Rock & Roll formatie welke de nummers van Creedence Clearwater Revival & John Fogerty op diverse podia, groot en klein, in binnen en buitenland, op unieke wijze tot een energieke en originele show weet neer te zetten.

Kaarten te koop bij de Halte of te reserveren door een mail te sturen naar info@dehalteniekerk.nl of te bellen naar 0594-502969.