Evenementen

Partband-Sunshine-dehalte

Partyband Sunshine

Sunshine is dé band die je moet hebben gezien! Hun vier muzikanten hebben jarenlange ervaring in de muziekwereld en weten als geen ander hoe ze het publiek moeten vermaken. Bij elk optreden geven ze zich voor de volle 100% en laten ze het publiek uit hun dak gaan! Met een repertoire van meer dan 200 nummers zorgen ze ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt, of je nu van Nederlandstalig, top 40 of top 100 hits houdt.

Unique-dehalte-niekerk

Stemmingsorkest Unique

Hindrik, de toetsenist, en Ria, de zangeres, hebben als man en vrouw jarenlange ervaring in de muziekwereld opgedaan en zijn inmiddels een begrip geworden in het noorden. Ze zijn in staat om de juiste sfeer te creëren. De band heeft geen enkel probleem om een mix van Nederlandse, Engelse en Duitse nummers te spelen, variërend van dance tot piratenhits uit de jaren 80 tot heden. Zelfs een heerlijke reggae zoals “Stand by me” van B.B. King is voor hen geen probleem.

Het-foute-feest-dehalte-Niekerk

Het Foute Feest

Bereid je voor op een avond vol plezier en absurditeit, waarbij niets te gek is. Trek je meest belachelijke outfit uit de kast en kom naar ons Foute Feest. DJ Pelle zal zorgen voor opzwepende muziek, van foute classics tot de nieuwste dance hits. Het maakt niet uit of je nu houdt van disco, rock of techno – we hebben voor elk wat wils. Dus vergeet je zorgen, kom uit je comfortzone en geniet van een onvergetelijke avond op ons Fout Feest

Haj-dat-weer-dehalte-niekerk

Haj dat weer

Drie jongens uit Peize hebben zich verenigd in de band genaamd “Hajdatweer”, die zich toelegt op het spelen van boerenrock met snerpende gitaren en volle kracht vooruit. Deze nieuwe sensatie in de boerenrockscene speelt voornamelijk covers van bekende bands zoals Normaal en Jovink en de Voederbietels, die vooral bekend zijn bij liefhebbers van dit genre. Om hun vaardigheden te verbeteren, hebben ze les gekregen van de Høksons, een ervaren boerenrockband uit Ter Apel. De Høksons hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en zagen potentie in de jonge muzikanten uit Peize.