Buffetten

T

rek gekregen van alle gezelligheid? Schuif gezellig met z’n allen aan bij de maaltijd. Ieder pakt waar hij het meeste zin in heeft bij een van onze buffetten.
Tenzij anders aangeven worden de buffetten aangeboden zonder consumpties. All-in consumpties bieden we aan tegen een meerprijs. Voor 3 uur is dit € 15,95,- per persoon, voor 4 uur € 18,95,-. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Contact

Nieuw: High Tea buffet

Zoete trek of hartige behoefte? Kom dan genieten van een high tea. U kunt genieten van tal van heerlijkheden, geserveerd op eigentijds servies, afgewisseld met etagères en prachtige houten planken.

Prijzen vanaf € 9,95 per persoon.

Lees meer

Barbecue buffet budget

Wie is er niet dol op barbecue? Voor de echte vleesliefhebbers is het barbecue buffet budget een ideale oplossing voor de kleinere trek. 

Prijzen vanaf € 9,95 per persoon.

Lees meer

Staatsbuffet

Heerlijk eten net als een staatshoofd, schuif dan eens aan bij ons staatsbuffet. Wij maken voor u een warm/ koud lopend buffet klaar, met culinaire hoogstandjes uit maar liefst 10 verschillende landen.

Prijzen vanaf € 17,50 per persoon.

Lees meer

Warm & koud buffet

Bij dit buffet krijgen u en uw gasten verschillende koude en warme gerechten zoals salades en saté (pakket A). U kunt het ‘Warm en koud buffet’ naar wens uitbreiden met extra lekkere gerechten in pakket B en C.

Prijzen vanaf € 17,95 per persoon.

Lees meer

Barbecue buffet

Wie is er niet dol op barbecue? Voor de echte vleesliefhebbers mag je zelf shaslicks, speklapjes, worstjes en meer op onze binnen barbecue. Natuurlijk geserveerd met diverse bijgerechten en sausjes. Desgewenst met soep en nagerecht.

Prijzen vanaf € 16,95 per persoon.

Lees meer

Chinees buffet

Proef de smaken van het verre Oosten in Groningen. Het Chinese buffet bestaat uit de meest geliefde gerechten uit Azië zoals bami, nasi, foe young hay en saté. Lekker met Chinese tomatensoep vooraf?

Prijzen vanaf € 14,95 per persoon.

Lees meer

Spareribsbuffet

Heus niet alleen voor stoere mannen, dat kluiven van malse spareribs. Eet tot u helemaal vol zit, hoeveel kunt u er op? Onbeperkt spareribs eten met bijgerechten en eventueel een dessert.

Prijzen vanaf € 17,95 per persoon.

Lees meer

Warm & koud grillbuffet

Geniet van heerlijke koude en warme gerechten zoals huzarensalade en gehaktballetjes. Daarbovenop mag u zelf aan de slag met de barbecue, leuk én lekker!

Prijzen vanaf € 17,95 per persoon.

Lees meer

Soepbuffet

Houdt u ook zo van een dampende kom warme soep? Kies dan voor het soepbuffet, lekker als lunch of lichte avondmaaltijd. Op het buffet staan behalve verschillende soepen ook belegde broodjes en meer lekkers.

Prijzen vanaf € 10,95 per persoon.

Lees meer

Winterbuffet

Op een koude winterdag smaakt er weinig lekkerder dan een echte Hollandse maaltijd. Stevige stamppotten, hachee, speklapjes en rookworsten. Daar warmt u wel van op.

Prijzen vanaf € 15,- per persoon.

Lees meer

Pimp your burger

U krijgt van ons een heerlijke runderburger welke u zelf op onze indoor barbecue mag bereiden. Hierna mag u deze overheerlijke burger beleggen op een Mega broodje geheel naar uw wens. 

Prijzen vanaf € 14,95 per persoon.

Lees meer

Hapjebuffet

Verwen de smaakpapillen van uw gasten met fingerfood. Ieder hapje een andere smaak, een kleine verrassing. U bepaalt zelf welke hapjes en hoeveel we serveren. Diverse pakketten mogelijk.

Prijzen vanaf € 0,40 per hapje.

Lees meer

Snackbuffet

De smulpapen kunnen hun lol op aan dit buffet vol knapperige friet en diverse snacks. Onbeperkt snacken, dat is lekker! Nou vooruit dan, op het buffet staan ook salades en andere bijgerechten.

Prijzen vanaf € 7,50 per persoon.

Lees meer

Koffietafel

Een koffietafel is een simpele maar lekkere optie voor een grotere groep. Bijvoorbeeld om even bij te komen na een begrafenis, maar ook geschikt voor vele andere gelegenheden. Wij serveren soep, diverse broodsoorten, kroketten, vers fruit en meer.

Prijzen vanaf € 15,95 per persoon.

Lees meer

Vergaderbuffet

Houdt de deelnemers aan een vergadering scherp en verzorg ook de inwendige mens goed. Gedurende de hele vergadering is er onbeperkt koffie en thee, een koek of plak cake en we serveren een smakelijke lunch.

Prijzen vanaf € 15,95 per persoon.

Lees meer

Weet u al wat u wilt?