Buffetten

T

rek gekregen van alle gezelligheid? Schuif gezellig met z’n allen aan bij de maaltijd. Ieder pakt waar hij het meeste zin in heeft bij een van onze buffetten.
Tenzij anders aangeven worden de buffetten aangeboden zonder consumpties. All-in consumpties bieden we aan tegen een meerprijs. Voor 3 uur is dit € 15,95,- per persoon, voor 4 uur € 18,95,-. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Contact

Nieuw: Receptie buffet

Bij dit buffet kunt u genieten van verschillende koude en warme hapjes. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een all-inclusieve drank consumpties. 

Prijzen vanaf € 1,65 per persoon.

Lees meer

Nieuw: Stamppot buffet

Bij dit buffet kunt u genieten van verschillende stamppoten naar keuze. Wij serveren onze stamppot met een heerlijke speklap van Drents weide en natuurlijk een lekkere rookworst. 

Prijzen vanaf € 16,95 per persoon.

Lees meer

Nieuw: Lunch buffet

Bij dit buffet krijgen u en uw gasten een heerlijke lunch voorgeschoteld. Heerlijke broodjes, verschillende soorten beleg, een gekookt eitje en koffie /thee.

Prijzen vanaf € 12,95 per persoon.

Lees meer

High Tea buffet

Zoete trek of hartige behoefte? Kom dan genieten van een high tea. U kunt genieten van tal van heerlijkheden, geserveerd op eigentijds servies, afgewisseld met etagères en prachtige houten planken.

Prijzen vanaf € 9,95 per persoon.

Lees meer

Barbecue buffet budget

Wie is er niet dol op barbecue? Voor de echte vleesliefhebbers is het barbecue buffet budget een ideale oplossing voor de kleinere trek. 

Prijzen vanaf € 9,95 per persoon.

Lees meer

Snackbuffet

De smulpapen kunnen hun lol op aan dit buffet vol knapperige friet en diverse snacks. Onbeperkt snacken, dat is lekker! Nou vooruit dan, op het buffet staan ook salades en andere bijgerechten.

Prijzen vanaf € 7,50 per persoon.

Lees meer

Warm & koud buffet

Bij dit buffet krijgen u en uw gasten verschillende koude en warme gerechten zoals salades en saté (pakket A). U kunt het ‘Warm en koud buffet’ naar wens uitbreiden met extra lekkere gerechten in pakket B en C.

Prijzen vanaf € 17,95 per persoon.

Lees meer

Barbecue buffet

Wie is er niet dol op barbecue? Voor de echte vleesliefhebbers mag je zelf shaslicks, speklapjes, worstjes en meer op onze binnen barbecue. Natuurlijk geserveerd met diverse bijgerechten en sausjes. Desgewenst met soep en nagerecht.

Prijzen vanaf € 19,95 per persoon.

Lees meer

Warm & koud grillbuffet

Geniet van heerlijke koude en warme gerechten zoals huzarensalade en gehaktballetjes. Daarbovenop mag u zelf aan de slag met de barbecue, leuk én lekker!

Prijzen vanaf € 17,95 per persoon.

Lees meer

Winterbuffet

Op een koude winterdag smaakt er weinig lekkerder dan een echte Hollandse maaltijd. Stevige stamppotten, hachee, speklapjes en rookworsten. Daar warmt u wel van op.

Prijzen vanaf € 15,- per persoon.

Lees meer

Hapjebuffet

Verwen de smaakpapillen van uw gasten met fingerfood. Ieder hapje een andere smaak, een kleine verrassing. U bepaalt zelf welke hapjes en hoeveel we serveren. Diverse pakketten mogelijk.

Prijzen vanaf € 0,40 per hapje.

Lees meer

Weet u al wat u wilt?