Activiteiten

O

p zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsfeest, familiedag of verenigingsuitje? Met wat voor gezelschap u ook komt, bij Partycentrum de Halte maken we er altijd een feest van. Hieronder vindt u een aantal spelactiviteiten, maar we verzinnen ook met plezier een activiteit op maat voor u. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Laat het ons weten!

Contact

Pubquiz

Wie is de slimste van allemaal? Test in teams van maximaal 4 spelers uw algemene kennis. De quiz bestaat uit verschillende rondes en duurt ongeveer 2 uur in totaal. Een quiz op maat is ook mogelijk.

Prijs op aanvraag.

Lees meer

Kinderfeestjes

Kunt u zich nog herinneren hoe u zich als kind verheugde op uw verjaardag? Gun uw kind een onvergetelijk kinderfeest met alle vriendjes en vriendinnetjes. Samen maken we er een groot feest van.

Prijs op aanvraag.

Lees meer

Overige feesten

Vier uw feest bij De Halte. Wij nemen u de hele organisatie uit handen of nemen een deel van het programma op ons. Denk bijvoorbeeld aan een complete dag vol leuke activiteiten met buffet.

Prijs op aanvraag.

Lees meer

Disco party

Dat is nog eens een feest waarover nog lang zal worden gepraat. Nodig iedereen uit en ga lekker los op de dansvloer. Een ervaren DJ speelt opzwepende muziek met een professionele geluidsset en complete lichtshow. Met vele uitbreidingsmogelijkheden.

Prijs vanaf € 300,- voor een show van 4 uur.

Lees meer

Pop quiz

Tijdens deze quiz test u in teams uw muziekkennis. Er zijn verschillende rondes mogelijk zoals jaren ’80, jaren ’90, Zero’s, Hollandse hits en top 2000. In overleg maken we een quiz op maat.

Prijs op aanvraag.

Lees meer

Après-ski party

U waant zich in Tirol tijdens dit topfeest in Niekerk. Partycentrum de Halte is omgetoverd tot een winters oord waar hits door de speakers knallen en er misschien zelfs sneeuw naar beneden dwarrelt.

Prijzen vanaf € 400,- voor 4 uur.

Lees meer

Een leuk activiteit doen of een feest geven?