Feesten

B

ij Partycentrum de Halte worden regelmatig feesten gehouden. Hier kunt u onze agenda bekijken voor de aankomende feesten en kunt u feestfoto’s terugvinden. Daarnaast kunt u bij Partycentrum de Halte in Niekerk alles huren wat u nodig heeft om een geslaagd feest te geven, van servies tot een karaokeset. Klik hieronder op een afbeelding voor meer informatie of neem contact met ons op.

Feestje bij jou thuis?

Van servies tot statafel en karaokeset: bij Partycentrum de Halte in Niekerk huurt u alles wat u nodig heeft om een geslaagd feest te geven. Bij het afhalen is het tonen van uw legitimatie verplicht. Bij een aantal producten rekenen wij een borgsom.

Huur feestbenodigheden

Feest foto's

Wilt u alvast een beetje de sfeer proeven of foto’s terugkijken van een feest waar u bent geweest? Dat kan hier!

Foto's bekijken

Evenementen

Bij Partycentrum De Halte is altijd wat te doen. Bent u benieuwd wanneer het volgende feest of optreden is? Ga naar onze agenda om de laatste evenementen te zien.

Naar agenda

Kom eens langs!

Kom langs in het gezellige Niekerk en drink gezellig een biertje mee of bestel een lekker snack.